Επισκευές Χονδρικής Πανελλαδικά


Έχετε παρόμοιο ή συναφή κατάστημα και ψάχνετε για συνεργάτη; Κανένα πρόβλημα!
Aναλαμβάνουμε την διαδικασία επισκευής της συσκευής του πελάτη σας, άμεσα και αξιόπιστα σε ειδικές τιμές χονδρικής.


Διαδικασία για να γίνετε πελάτης χονδρικής

1ο Βήμα
Στείλτε μας με e-mail τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης σας και το ενδιαφέρον σας ότι επιθυμείτε να γίνετε πελάτης χονδρικής.

2ο Βήμα
Μόλις λάβουμε το e-mail σας θα ανοιχτεί καρτέλα για εσάς ως πελάτης χονδρικής, θα λάβετε τους τιμοκαταλόγους χονδρικής και την φόρμα συμπλήρωσης για την αποστολή της συσκευής σας.


Διαδικασία αποστολής της συσκευής σας

1ο Βήμα
Συμπληρώνετε την φόρμα αποστολής και την βλάβη της κάθε συσκευής (Θα λάβετε την φόρμα αυτή μόλις γίνετε πελάτης χονδρικής) και την τοποθετείτε εσωτερικά στο δέμα.

2ο Βήμα
Στείλτε την συσκευή σας με χρέωση παραλήπτη Computer Fans. Αναλαμβάνουμε τη χρέωση αποστολής για φθηνότερες τιμές, σε περίπτωση που δεν συνεργάζεστε με κάποια μεταφορική και η χρέωση μεταφοράς θα ενσωματωθεί στο τελικό ποσό της επισκευής.

3ο Βήμα
Αποστολή στην διεύθυνση:
Computer Fans - Xαλικιά Ελένη
3ο χλμ Εθνικής Λευκίμμης, Τσάρου
Κέρκυρα Τ.Κ. 49100
Τηλ.:26610 30848

4ο Βήμα
Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή σας κάνουμε το διαγνωστικό έλεγχο και σας ενημερώνουμε για το κόστος επισκευής. Οι συσκευές ελέγχονται αυθημερόν ανάλογα με τη βλάβη και οι επισκευές γίνονται από 1 ή 3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών στην αποθήκη μας.

5ο Βήμα
Μετά την επισκευή η συσκευή σας θα αποσταλεί έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση μαζί σας. Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και δίνεται γραπτή εγγύηση επισκευής.

Copyright
Ακολουθήστε μας