Επισκευές Consoles

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΩΝ

Όλες οι επισκευές των παιχνιδομηχανών γίνονται στο εργαστήριο μας με εξειδικευμένο επαγγελματικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας που δίνουν λύσεις και στις πιο δύσκολες βλάβες.


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΛΑΒΩΝ

Ο τεχνικός διαγνωστικός έλεγχος είναι σημαντικός να γίνεται σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή για την εύρεση βλαβών σ'αυτήν. Το εργαστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδικευμένα διαγνωστικά εργαλεία τη σωστή εύρεση βλάβης καθώς και την επισκευή της συσκευής σας.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η αντιμετώπιση στο πρόβλημα της υπερθέρμανσης είναι ο εσωτερικός καθαρισμός της παιχνιδομηχανής σας και η αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας. Η συντήρηση αυτή είναι σωστό να γίνεται κάθε 6 μήνες ή 1 χρόνο ανάλογα με τη χρήση.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Η επισκευή της κάρτας γραφικών στο playstation σας είναι μία σημαντική και εξειδικευμένη επισκευή γι'αυτό εμείς διαθέτουμε στο εργαστήριο μας επαγγελματικό σταθμό υπερύθρων για καλύτερα και μακροχρόνια αποτελέσμα της επισκευής αυτής. Εμείς με την χρήση υπερύθρων πετυχαίνουμε άρτια αποτελέσματα χωρίς να καταπονήσουμε την μητρική πλακέτα και το chipset της κάρτας γραφικών σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Επανεγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, αναβάθμιση και επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος της παιχνιδομηχανής σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ HARDWARE

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση τροφοδοτικού, μπαταρίας, επισκευές βυσμάτων τροφοδοσίας, καλωδιοταινίες κλπ με γνήσια ανταλλακτικά.

Επισκευες

  • Αντικατάσταση τροφοδοτικού
  • Επισκευή βύσματος USB
  • Επισκευή βύσματος HDMI
  • Επανεγκατάσταση λειτουργικού
  • Αναβάθμιση λειτουργικού
  • Εσωτερικός καθαρισμός
  • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου
  • Επισκευή μοχλού

Προσφορα

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Σε περίπτωση που είσαι φοιτητής με την ένδειξη του πάσου σου ή είσαι άνεργος με την ένδειξη της κάρτας ανεργίας σου έλα στο κατάστημα μας και κέρδισε 30% έκπτωση στην επισκευή της αγαπημένης σου συσκευής.

Copyright
Ακολουθήστε μας