Πανελλαδική Εξυπηρέτηση

Δεν βρίσκεστε κοντά στο κατάστημα μας; Κανένα πρόβλημα! Aναλαμβάνουμε την διαδικασία επισκευής της συσκευής σας, όπου και αν μένετε στην Ελλάδα.

Διαδικασία αποστολής της συσκευής σας

1ο Βήμα
Γράψτε σ'ένα χαρτί το όνομα, το επώνυμο, το τηλέφωνο, την διεύθυνση σας και το πρόβλημα το οποίο έχει η συσκευή σας. Στείλτε μας με email τα πλήρες στοιχεία σας πριν την αποστολή.

2ο Βήμα
Στείλτε την συσκευή σας με χρέωση παραλήπτη Computer Fans. Αναλαμβάνουμε τη χρέωση αποστολής για φθηνότερες τιμές και η χρέωση μεταφοράς θα ενσωματωθεί στο τελικό ποσό επισκευής.

3ο Βήμα
Αποστολή στην διεύθυνση:
Computer Fans - Xαλικιά Ελένη
3ο χλμ Εθνικής Λευκίμμης, Τσάρου
Κέρκυρα Τ.Κ. 49100
Τηλ.:26610 30848

4ο Βήμα
Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή σας κάνουμε το διαγνωστικό έλεγχο και σας ενημερώνουμε για το κόστος επισκευής. Πριν από κάθε επισκευή ενημερώνουμε τον πελάτη για το κόστος και αν συμφωνεί τότε προχωράμε στην επισκευή του. Οι συσκευές ελέγχονται αυθημερόν και οι επισκευές γίνονται από 1 ή 3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού στην αποθήκη μας.

5ο Βήμα
Μετά την επισκευή η συσκευή σας θα αποσταλεί έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση με τον πελάτη. Η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και δίνεται γραπτή εγγύηση επισκευής.

Copyright
Ακολουθήστε μας