Η εταιρεία μας
Η Computer Fans, ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2013, με πρωταρχικό στόχο να παρέχει αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες επισκευής υπολογιστών, κινητών, tablet και παιχνιδομηχανών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Με έδρα μας την Κέρκυρα, αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε επισκευή σε όλη την Ελλάδα. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της πληροφορικής με συνεχή έρευνα και εκπαίδευση πάνω στις καινοτόμες τεχνολογίες, προκειμένου να επιτύχουμε το βέλτιστο δυνατό συνδυασμό δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην τεχνική υποστήριξη.

Η εταιρεία γενικότερα δραστηριοποιείται σε επαγγελματική τεχνική υποστήριξη υπολογιστών, επισκευές Laptop, Smartphone, Tablet και Παιχνιδομηχανές, συναρμολόγηση συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, εμπορία επώνυμων προϊόντων πληροφορικής, εμπορία ηλεκτρονικών ειδών διασκέδασης (gadgets), εγκαταστάσεις δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων τηλεοράσεων. Όλες οι επισκευές γίνονται στο εργαστήριο μας με ειδικό εξοπλισμό, ο οποίος συνεχώς αναβαθμίζεται, με απόλυτη ασφάλεια για την συσκευή σας και αυστηρό ποιοτικό έλεγχο πριν σας επιστραφεί.
Η πολιτική μας
Η πολιτική της εταιρείας μας ακολουθεί τους εξής άξονες:
- Άμεση επαφή με τον πελάτη
- Φιλική και άμεση εξυπηρέτηση
- Ανταγωνιστικές τιμές (Έκπτωση 30% για φοιτητές και ανέργους)
- Γραπτή εγγύηση επισκευών και ανταλλακτικών

με ταυτόχρονη ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών μας
Οι κανόνες της πολιτικής του καταστήματος μας
Ο πελάτης εφόσον εμπιστευτεί την συσκευή (υπολογιστής, κινητό ή tablet ) του στο εργαστήριο μας "Computer Fans" προς επισκευή αποδέχεται ότι:

-Τα στοιχεία που δηλώνει στο βιβλίο επισκευής είναι αληθή και φέρει ολοκληρωτικά την ευθύνη σε πιθανό έλεγχο, εφόσον διαπιστωθούν ψευδή στοιχεία (δελτίο ποσοτικής παραλαβής).

Η συσκευή που φέρνει προς επισκευή είναι δική του, ή κάποιου προσώπου το οποίο εκπροσωπεί. Σε περίπτωση αποδείξεως του αντιθέτου το εργαστήριο μας δεν φέρει καμία μα καμία ευθύνη.

-Εφόσον συμφωνήσει στην επισκευή της συσκευής του, θα τον παραλάβει και πάλι, εφόσον γίνει η πληρωμή (μετρητά, αντικαταβολή, κάρτα τραπέζης, κατάθεση τραπέζης ή paypal).

-Σε περίπτωση επιθυμίας του πελάτη να γίνει διακοπή της διαδικασίας επισκευής κατόπιν παραγγελίας του ανταλλακτικού, το εργαστήριο μας δεν πρόκειται να επιστρέψει το ποσό της προκαταβολής, αλλά ούτε και το ανταλλακτικό στον πελάτη.

-Σε περίπτωση επιθυμίας του πελάτη να γίνει διακοπή της διαδικασίας επισκευής και έχει γίνει η διαδικασία τεχνικού ελέγχου της συσκευής του από τους τεχνικούς του εργαστηρίου μας, υπόκειται σε χρέωση των 15€ με ΦΠΑ.

- Το εργαστήριο μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε απρόοπτες περιπτώσεις (φωτιά, κλοπή, πλημμύρα), οι οποίες είναι παρά τη θέληση της εταιρίας.

- Σε περίπτωση ολοκλήρωσης επισκευής της συσκευής, το εργαστήριο μας επικοινωνεί με τον πελάτη έτσι ώστε να ενημερωθεί ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η επισκευή του και να να παραλάβει την συσκευή του (παραλαβή με το δελτίο παραλαβής ή αστυνομικής ταυτότητας).

- Μετά το πέρας 3 μηνών η συσκευή θα πηγαίνει για ανακύκλωση και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την φύλαξη της.

- Σε περιπτώσεις που ενημερώσουμε τον πελάτη ότι δεν χρειάζεται μόνο την επισκευή της βλάβης την οποία διαπίστωσε ο ίδιος και πρέπει να επισκευαστεί και κάτι επιπλέον, αλλά ο πελάτης δεν το επιθυμεί, τότε το εργαστήριο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τις υπόλοιπες ή μελλοντικές βλάβες.
Εγγύηση Επισκευών
Το εργαστήριο επισκευών Computer Fans κατανοεί τον καταναλωτή και τις ανάγκες του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Έτσι, προσφέρει εγγύηση σε κάθε επισκευή υπολογιστών, tablet ή κινητών τηλεφώνων. Η εγγύηση αφορά τα καινούργια ή μεταχειρισμένα ανταλλακτικά καθώς και τα εργατικά.

Αναλυτικά:
- Στα καινούργια ανταλλακτικά η εγγύηση είναι από τον κατασκευαστή του κάθε προϊόντος (από 6 μήνες έως και 2 χρόνια).
- Στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά η εγγύηση είναι από το εργαστήριο μας “Computer Fans” (3 μήνες γραπτή εγγύηση).
-Όσο αφορά την εγγύηση στα εργατικά μας υπάρχει σχετική ενημέρωση.

Σε ποιες περιπτώσεις δεν υπάρχει εγγύηση ή εγγύηση ακυρώνετε:
- Σε περιπτώσεις όπου τα ανταλλακτικά είναι του πελάτη και όχι του εργαστηρίου μας δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την καλή τους λειτουργία.
- Σε περίπτωση που μετά την επισκευή γίνουν αλλαγές από τρίτους η εγγύηση ακυρώνετε (γίνετε έλεγχος για διαπίστωση αλλαγών από τρίτους).

Το εργαστήριο μας δε διστάζει να χρησιμοποιήσει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
Πάντα όμως κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη μας.
Τρόποι Πληρωμής
Το εργαστήριο μας υποστηρίζει τους εξής τρόπου πληρωμής:

- Με μετρητά στο εργαστήριο μας για πωλήσεις προιόντων και παραλαβή των υπολογιστών μετά από επισκευή τους.

- Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του τερματικού POS που διαθέτουμε.

- Αντικαταβολή μέσω courier ACS, Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ για πωλήσεις προιόντων και παραλαβή των υπολογιστών μετά από επισκευή τους.
Η υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται καθώς και η αποστολή τους από τον παραλήπτη.

- Με κατάθεση του ποσού μέσω Paypal στο e-mail: chalikiaeleni@gmail.com.
Η υπηρεσία αυτή σας επιβαρύνει μ'ένα μικρό ποσό επί της αξίας του προιόντος ή της επισκευής.

- Με κατάθεση του ποσού στην Εθνική Τράπεζα, δίνοντας το ονοματεπώνυμο και την αιτιολογία της κατάθεσης (π.χ. επισκευή υπολογιστή).

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού : 897/001323-46
IBAN : GR2901108970000089700132346
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: Χαλικιά Ελένη Γεωργίου

Περιπτώσεις Προκαταβολής
Σε περιπτώσεις που απαιτείται κάποιο ανταλλακτικό το οποίο πρέπει να γίνει η παραγγελία του, το εργαστήριο μας ζητά μια προκαταβολή, για το ανταλλακτικό.
Η προκαταβολή όπως και όλες οι πληρωμές προς εμάς γίνονται μ' έναν από τους παραπάνω τρόπους πληρωμών.

Προσοχή
Επιταγές και οικονομικοί διακανονισμοί (βερεσέ) δεν γίνονται δεκτοί από το εργαστήριο μας.
Τo εργαστήριο μας
Τo εργαστήριο μας είναι σύγχρονο και εξοπλισμένο, μας επιτρέπει να παρέχουμε σωστό, εγγυημένο και γρήγορο service της συσκευής σας.

Το άψογο αποτέλεσμα κάθε επισκευής που παρέχουμε οφείλεται στους παρακάτω επιμέρους σημαντικούς παράγοντες:

Αντιστατικοί πάγκοι:
Πρώτο και βασικό μας πλεονέκτημα είναι ο σωστός εξοπλισμός του εργαστηρίου μας.
Συγκεκριμένα, διαθέτουμε αντιστατικούς πάγκους, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας της συσκευής σας.

Εξειδικευμένα εργαλεία:
Σημαντικά για τη σωστή και γρήγορη εργασία μας είναι τα εξειδικευμένα εργαλεία που χρησιμοποιούμε πάντα:
αντιστατικά κατσαβίδια, κολλητήρια, θερμός αέρα για soldering/resoldering, τροφοδοτικό εργαστηρίου κλπ.

BGA Rework Station:
Εξειδικευμένος σταθμός υπερύθρων για επισκευές κάρτας γραφικών με τις μεθόδους Reflow και Reballing.
Με τον εξοπλισμό αυτό διασφαλίζουμε ποιότητα στις επισκευές μας, λόγο ότι οι υπέρυθρες δεν κάνουν ζημιά στο chip της κάρτας γραφικών,
όπως ο σταθμός θερμού αέρα και οι επισκευές μας γίνονται με απόλυτη επιτυχία.

Μπανιέρα υπερήχων:
Πρέπει να αναφέρουμε ότι αναλαμβάνουμε την βρεγμένη σας συσκευή για επισκευή.
Αυτή η επισκευή απαιτεί γνώση και εξειδικευμένα εργαλεία, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων, που εξασφαλίζει την επαγγελματική αντιμετώπιση αυτής της σημαντικής βλάβης.

LCD Separator:
Διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για την ασφαλή αντικατάσταση της οθόνης ή του μηχανισμού αφής του κινητού ή του tablet σας.
Η διαδικασία αυτή είναι εξειδικευμένη και γίνετε με τον εξοπλισμό που διαθέτουμε και πετυχαίνουμε τον σωστό διαχωρισμό ανάμεσα στην οθόνη και το digitizer.

Ποιοτικά ανταλλακτικά:
Κάθε επισκευή μας γίνεται πάντα με κορυφαία ανταλλακτικά, δηλαδή πιστοποιημένα, γνήσια ή oem και άριστης ποιότητας εξαρτήματα.
Έτσι διασφαλίζουμε την σωστή λειτουργία της συσκευής σας, αλλά και την αντοχή της στο χρόνο.

Εξειδικευμένο προσωπικό:
Το προσωπικό μας είναι πλήρως καταρτισμένο και πτυχιούχοι πληροφορικής, οι οποίοι είναι εξασκημένοι σε θέματα διαγνωστικών βλαβών, σε επισκευές επιπέδου λογισμικού,
υλικού και στις κολλήσεις. Επίσης, ενημερώνετε συνεχώς για κάθε εξέλιξη στο χώρο και λαμβάνει κάθε απαραίτητη μετεκπαίδευση και σεμινάρια.

Άμεση επισκευή:
Ο επαγγελματικός εξοπλισμός και οι τεχνικοί μας, μας επιτρέπουν να επισκευάσουμε τη συσκευή σας άμεσα. Ο διαγνωστικός έλεγχος των βλαβών γίνετε αυθημερόν, στο διάστημα
αυτό σας ενημερώνουμε πλήρως για την βλάβη, το κόστος του ανταλλακτικού και της εργασίας της επισκευής μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Πιστοποιημένοι συνεργάτες
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη συνεργάτης γνωστών εταιρειών για τον Νομό της Κέρκυρας.

ESET Security

Πώληση, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του γνωστού Antivirus για προστασία από κακόβουλο λογισμικό των συσκευών σας.

NetLink

Πώληση καρτών χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας και internet όλων των εταιρειών cosmote, vodafone, wind κλπ.

Yubοto

Τηλεφωνία VoIP Yuboto με 12 ευρώ το χρόνο, πάρτε το σταθερό μαζί σας όπου και αν πάτε. Αναλαμβάνουμε τα διαδικαστικά και τις παραμετροποιήσεις της συσκευής σας.

Datafast

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού δορυφορικού internet Tooway.

Focus Hellas

Πώληση, εγκατάσταση και παραμετροποίηση GPS Tracker για online παρακολούθηση του οχήματος, σκάφου σας κλπ από όπου και αν βρίσκεστε.

Servitwra

Ασύρματη παραγγελιοληψία για επιχειρίσεις εστίασης, κατάλληλη για εστιατόριο, καφετέρια, fast-food, πιτσαρία, φούρνο, night club, bar. Συμβατή με συσκευές windows, android και ios.

Dynabyte

Προγράμματα εμπορικής διαχείρισης καταστημάτων για αποθήκη πωλήσεων, αγορών κλπ.

Datalabs

Ανάκτηση αρχείων από κατεστραμμένα μέσα αποθήκευσης, όπως σκληρός δίσκος, usb κλπ.